Ontvang zelf een vergoeding voor uw herbruikbare kleding en schoenen, elke zaterdag op onze locatie in Cuijk!

Speciaal voor inwoners uit het Land van Cuijk en daarbuiten, zijn wij elke zaterdag van 09.00 tot 13.00 uur geopend om uw oude kleding en schoenen te kopen, wij bieden u een vergoeding per kilogram. Daarnaast ondersteunen we lokale goede doelen met een vergoeding voor elke kilogram die bij ons word aangeleverd. Vele particulieren en verenigingen uit o.a. Grave, Cuijk, Mill, Boxmeer en Sint Anthonis gingen u al voor!

Wij kopen uw oude kleding en steunen gelijktijdig lokale goede doelen!

Gooit u momenteel uw oude kleding bij het restafval? Of doet u uw kleding in de plaatselijke kledingcontainers, zonder dat u eigenlijk weet wat er mee gebeurt? Of zet u al uw spullen op marktplaats en krijgt u ze niet verkocht? Bij Cash voor Kleren werken we op een zeer transparante wijze en ontvangt u zélf een vergoeding per kilogram voor uw oude, herdraagbare kleding en schoenen! U kunt deze vergoeding zelf houden of besteden aan een goed doel naar keuze. Daarnaast doneren wij voor elke kilogram een vast bedrag aan de Stichting Wensambulance Brabant!

Cash voor Kleren is elke zaterdag geopend van 09.00 tot 13.00 uur op onze locatie; De Hork 38 te Cuijk.

Hoe werkt het opkopen van tweedehands kleding?

Uw tweedehands kleding wordt direct bij binnenkomst gecontroleerd op herdraagbaarheid en vervolgens gewogen door onze medewerkers. Wij betalen u € 0,20 per kilogram voor de goedgekeurde kleding, schoenen en accessoires. Daarnaast doneren we een vaste vergoeding per kilogram aan de stichting WensAmbulance Brabant!

U kunt dus geld verdienen terwijl u milieubewust bezig bent, en tegelijkertijd ook nog eens lokale goede doelen ondersteund! Waar wacht u nog op? Verzamel uw oude, herdraagbare kleding en schoenen, en kom op zaterdag tussen 09.00 en 13.00 uur naar onze locatie op de Hork 38, 5431 NS te Cuijk en verkoop ons uw kleding!

LET OP: Wij behouden ons het recht voor uw gebrachte kleding en/of schoenen te weigeren, indien het na controle niet blijkt te voldoen aan onze voorwaarden. Indien u een grotere partij heeft dan 100 kilogram, kunt u een telefonische afspraak maken om uw kleding op een ander tijdstip te brengen. In dit geval maken we de vergoeding per bank aan u over.

Wij kopen uw tweedehands kleding onder de volgende voorwaarden:

  • Wij kopen uw: kleding, huishoudtextiel, schoenen per paar gebundeld, riemen en tassen.
  • De spullen moeten nog goed bruikbaar c.q. draagbaar zijn. Dus geen vodden, smerige kleding, werkkleding of afval.
  • De spullen bevatten geen onuitwisbare vlekken, scheuren of gaten.
  • Alle goederen worden bij binnenkomst éérst gecontroleerd door onze medewerkers op herdraagbaarheid.
  • Goederen moeten verpakt zijn in plastic zakken (bij voorkeur transparante zakken).
  • Uw spullen worden door ons gecontroleerd, gewogen en u krijgt direct uitbetaald.
  • Wij kopen geen ‘geroofde’ goederen, afkomstig van bijvoorbeeld kringloopwinkels en/of rommelmarkten.
  • U kunt maximaal 100 kilogram per keer inleveren. Bij grotere partijen dient u een telefonische afspraak te maken en zal de vergoeding per bank worden uitbetaald.
  • Wij kopen geen kapotte/vieze kleding, kussens, dekbedden, zware overgordijnen en matrassen in.
  • Wij behouden ons het recht voor uw gebrachte kleding te weigeren, indien het volgens ons niet voldoet aan de voorwaarden.