Gebruikte kleding / textiel inzamelen voor uw school of vereniging

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw school, vereniging of stichting om via inzameling van tweedehands kleding en textiel meer financiële middelen te genereren op structurele of incidentele basis? Wij kunnen u hiermee helpen door incidentele inzamelingen te ondersteunen of door middel van het plaatsen van een inzamel container.

Wij helpen verenigingen bij inzamelen van textiel?

Textiel container  bij verenigingen plaatsen – structurele inzameling

Wilt u als vereniging, stichting of school op structurele basis textiel inzamelen voor een financiële vergoeding? Graag gaan wij hierover in gesprek, om samen met u te kijken naar de mogelijkheden. U plaatst dan één van onze fraaie, groene containers op het terrein van uw vereniging, stichting of bijvoorbeeld school. De containers zijn opvallend en inbraak- en brandveilig. Voor elke locatie hebben wij een passende container, variërend in capaciteit van 1,5m³ tot 5m³.

Wij verzorgen vervolgens de inzameling via een vaste frequentie of ledigen de container op afroep. Het ingezamelde textiel wordt dan gewogen en de vergoeding per bank aan u uitbetaald.

Heeft u geen locatie waar u een container kunt plaatsen? Neem dan eens contact op met betrekking tot de mogelijkheden voor ondersteuning bij periodieke inzamelingen, waarbij we de ingezamelde textiel bij komen ophalen.

Ondersteunen bij (periodieke) inzameling tweedehands kleding en textiel

Mocht u geen interesse hebben in het structureel inzamelen van textiel of geen plek hebben voor het plaatsen van een container, ondersteunen wij u ook graag bij periodieke inzamelingen van textiel. Op deze manier sponsoren wij al veel verenigingen en stichtingen om wat extra financiële middelen te genereren, voor o.a. aanschaf van materialen, schoolreisjes etc.

Bij een periodieke inzameling kunnen wij u ondersteunen met promotionele activiteiten en door het ophalen van de kleding nadat uw inzamelactie is voltooid. Afhankelijk van het volume weten we welk transport we hiervoor moeten inzetten. Ook is het mogelijk om een transportmiddel van ons te plaatsen voor een dagdeel, om tijdens de actie het ingezamelde textiel meteen in te laden. Wel zo efficiënt en u heeft de spullen maar één keer in de hand.

Na afloop wordt de kleding direct door ons gewogen en de afgesproken vergoeding per bank uitbetaald.

Onze kernwaarden

  • Heldere rapportages
  • Vergoeding vrij te besteden
  • Milieubewuste sponsoring
Meer weten? Neem contact op
Scholen & Verenigingen
Scholen & Verenigingen
Scholen & Verenigingen
Scholen & Verenigingen
Scholen & Verenigingen