REGAIN is ook uw partner voor over-voorraad, restanten, einde-van-het-seizoen artikelen of door de klant geretourneerde producten, van textiel tot non-food. U bepaalt de regels en wij ondersteunen u met wederverkoop via ons wereldwijde netwerk.

Retail oplossingen  –  Stocklots

Alleen al in Nederland zijn er jaarlijks meer dan twintig miljoen kledingstukken die in de winkel onverkocht blijven. Dit varieert van kleding die aan het eind van het seizoen uit de verkoop wordt genomen tot bijvoorbeeld de minder gangbare maten, maar ook artikelen die door consumenten retour worden gebracht.

Uw kleding moet zo lang mogelijk op hun hoogste waarde kunnen worden gebruikt, vooral als de producten nieuw of nog zo goed als nieuw zijn. REGAIN kan u helpen om de best passende oplossingen voor uw merk of winkel(keten) te vinden en deze te implementeren om zo onverkochte en geretourneerde goederen binnen de levenscyclus te houden.

Om economische, maar ook zeker ecologische redenen moeten over-voorraad, restanten, einde van het seizoen artikelen, door de klant geretourneerde artikelen en licht beschadigde artikelen worden hergebruikt. REGAIN biedt wederverkoopmogelijkheden via hun grote, wereldwijde B2B netwerken. Ook wanneer u niet wilt dat de kleding in dezelfde regio’s wordt verkocht als waar uw winkels gevestigd zijn, kunnen wij u hierbij geheel ontzorgen.

Als wederverkoop niet van toepassing is om redenen zoals bijvoorbeeld licentiekwesties, merkbescherming of andere vereisten van uw modewinkels of merken, moet het textielmateriaal in deze cyclus worden behouden door middel van recycling, ook hier kan REGAIN u helpen de best passende oplossing te vinden om te zorgen dat uw kleding een andere nuttige toepassing krijgt.

REGAIN ontzorgt op deze manier al meerdere grote Europese retailketens en heeft in de loop der jaren een groot, wereldwijd netwerk gecreëerd om voor al uw over-voorraden, restanten en retouren een manier te vinden om de producten te behouden en te zorgen dat uw artikelen niet hoeven te worden vernietigd of verbrand.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Professionele verwerking

In onze warehouses worden de goederen gesorteerd en voorbereid voor export naar verschillende landen wereldwijd. Door onze expertise weten we exact hoe we uw producten het beste kunnen vermarkten, zodat alle producten een herbestemming krijgen en geen producten vernietigd hoeven te worden.

U houdt de regie en bepaalt de spelregels

U bepaalt op welke manier de goederen opnieuw vermarkt kunnen worden. Zijn er bepaalde landen en/of werelddelen waar de producten niet verkocht mogen worden, dan houden wij hier rekening mee. Alle voorwaarden worden hierbij contractueel vastgelegd en kunnen ten alle tijden gecontroleerd worden.

Wederverkoop via onze wereldwijde netwerken

Door de jarenlange ervaring met zowel de inkoop, de verwerking als de wereldwijde vermarkting van deze producten, kunnen we in bijna alle gevallen de juiste afzetmarkten zoeken voor uw producten.

Wat wij u bieden:

  • Heldere rapportages
  • Professionele en veilige verwerking
  • Wederverkoop via ons wereldwijde netwerk
Meer weten? Neem contact op