African Environmental Concepts is een zusteronderneming die zich heeft toegelegd op het ontwikkelen van duurzame concepten die toepasbaar zijn in ontwikkelingslanden. Grootste project tot nu toe is More for Less Environmental Ltd., actief in huisvuilinzameling in Dar es Salaam, Tanzania.

More for Less Environmental Ltd.

More For Less is Environmental and Facility Company Ltd. in 2014 ontstaan ​​uit een samenwerking tussen onze Tanzaniaanse directeur en ons (African Environmental Concepts B.V.) als Europese partner. Met 30+ jaar ervaring als ondernemers in de afvalbranche is het onze wens om de kennis die wij de afgelopen 30 jaar hebben opgedaan over te dragen aan een nieuwe generatie die zich met passie wil inzetten, wat wij vonden in zijn Tanzaniaanse partner. Met deze unieke mix van kennis, passie en gedrevenheid spant More For Less zich voor 150% in om een ​​bedrijf op te bouwen met toekomstvisie.

Diensten

More For Less investeert in de toekomst van Tanzania door voort te bouwen op een meer gestructureerde en duurzame afvalinzameling en afvalbeheer. Wij bieden onze opdrachtgevers de voordelen van specialistische kennis, groot verantwoordelijkheidsgevoel, passie en een enorme drive om de operaties tot in de puntjes uit te voeren.

Onze opdrachtgevers zijn gemeenten, wooncomplexen en bedrijven in allerlei branches. Om de aangewezen gebieden, complexen en bedrijven schoon te houden, gebruikt More For Less (voor Tanzaniaanse begrippen) ultramoderne vuilniswagens voor het verzamelen van afval, veegwagens om de straten schoon te maken en kleine pick-up trucks voor het verzamelen van afval in smalle straten.

Naast afvalinzameling ondersteunen wij gemeentes of bedrijven ook graag met professioneel advies omtrent afvalscheiding, recycling van verschillende afvalstoffen, lokale inzet, beheer / aanplant van openbare ruimte en vele andere milieugerelateerde zaken.

Lokale binding

More For Less werkt uitsluitend met lokaal personeel en geeft deze mensen een kans op een mooie en betere toekomst. We ondersteunen de opleiding en ontwikkeling van onze mensen en daarmee vergroten we de werkgelegenheid en creëren we personeel met inzetbare vaardigheden. Op deze manier proberen we bij te dragen aan de strijd tegen de hoge werkloosheidscijfers onder jongeren in Tanzania.

Ga naar de website